Gezonde shakes maken om af te vallen

gezonde-shake-makenWil je op een verantwoorde en gezonde manier afvallen? Dan kun je het beste shakes drinken.

Deze bevatten de nodige bouwstoffen en ze zijn ook nog eens lekker, waardoor het geen straf is om ze regelmatig te drinken.

Hierdoor is het een stuk makkelijker om dit dieet te blijven volgen en voelt het niet als een dieet.

Shakes maken om af te vallen is in wezen zo gebeurd, u bent hier maar enkele minuten per dag aan kwijt.

U hoeft alleen maar groente en/of fruit te mixen met ijsklontjes en yoghurt. Hierdoor krijgt u een heerlijk drankje die ook nog eens voldoet aan alle voedingsvoorwaarden.

Het beste is om groente shakes te maken, maar fruit shakes helpen ook.

Ook kunt de shakes die u hebt gemaakt om af te vallen in de koelkast bewaren. U kunt dan ook nog de volgende dag genieten van uw zelf klaargemaakte shake. Mocht u er niet aan toe komen om de gemaakte shakes binnen twee dagen te nuttigen, dan kunt u deze ook invriezen. U kunt deze dan op het gewenste moment uit de vriezer halen en ontdooien om alsnog te kunnen genieten van uw shakes.

Het beste is ook om zelf shakes te maken om af te vallen, zodat alle belangrijke vitaminen in de shake blijven zitten.

In shakes uit de supermarkt zitten allemaal onnatuurlijke en slechte stoffen verwerkt, zodat de shake langer houdbaar is en er lekkerder uit ziet. U kunt deze middelen het beste zoveel mogelijk ontlopen door zoveel mogelijk zelf klaar te maken. Plus dat het vaak een heel stuk verser is en dus lekkerder als u zelf de shakes klaar maakt.

gezonde-shakeDoor het drinken van shakes krijgt u minder behoefte om te snoepen en krijgt u meer energie.

Ook zult u merken door het drinken van deze shakes dat uw spijsvertering beter gaat werken. Groente en fruit zijn namelijk licht verteerbare producten, waardoor u een stuk meer verbrand en dus langzaam gaat afvallen. Verder krijgt u door het drinken van shakes ook ook meer behoefte om te bewegen en zult u flink afvallen.

Een bijkomend voordeel is dat u voldoende vitamines binnen krijgt.

De gemiddelde persoon in Nederland krijgt dagelijks namelijk niet de vitaminen binnen die voorgeschreven zijn en terwijl dit zo belangrijk is. Het is dus echt een aanrader om shakes te maken en zeker als u wilt afvallen.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om shakes te maken om af te vallen omdat het echt werkt. U voelt zich een stuk lekkerder in uw vel, u valt af en het is nog lekker ook. Dus wat wilt u nog meer?

Het is dus zeker aan te raden om een dieet te volgens waarbij u shakes moet maken.

U zult zien dat het werkt en dat het ook nog eens lekker is. U zult niet anders meer willen en ook als u op uw gewenste gewicht bent zult u niet meer willen stoppen met drinken van de shakes.

Succes!

Laat een reactie achter

reacties

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>